Rolex Oyster Perpetual Cosmograph Daytona

Rolex Oyster Perpetual Cosmograph Daytona

Rolex introducerer en ny version af deres Oyster Perpetual Cosmograph Daytona i 904L stål, med en monoblock Cerachrom krans, udviklet og patenteret af Rolex, i sort keramik. Denne seneste udvikling er en blanding af højteknologi og elegant æstetik, der hylder arven fra denne legendariske kronograf. Den sorte bezel minder om forhenværende 1965 model, der var udstyret med en sort plexiglas krans. Den nye Cosmograph Daytona bærer den Superlative Chronometer certificering redefineret af Rolex i 2015, hvilket sikrer enestående præstationer.
 

Kreeret af Rolex i 1963, er Oyster Perpetual Cosmograph Daytona er et ur bygget til motorsport. Den har opnået ekstraordinære resultater i verdenen af motorsport, takket være sin pålidelighed og ydeevne. Kendt blot som "Daytona", er uret steget til rang til ikon status og er et af de mest kendte chronographer i verden.

 

En central del af modellens identitet er at kransen erindgraveret med en tachymetrisk skala til måling af gennemsnitlige hastigheder på op til 400 kilometer i timen. Den nye monoblok Cerachrom krans som er udformet i højteknologisk keramik, giver en række fordele: den er korrosionsbestandig, ridsefri og farven er upåvirket af UV-stråler. Denne ekstremt holdbare krans tilbyder også en usædvanlig læselig tachymetrisk skala, takket være aflejring af et tyndt lag af platin i tallene og graduering via en PVD (Physical Vapour Deposition) proces. Monoblok Cerachrom kransen er lavet i ét stykke, og holder glasset fast på plads og sikrer vandtæthed.