Om Chrono Watch

Chrono Watch bestræber sig på, at blive Skandinaviens ledende urhandler. Vi har fokus på salg af eksklusive ure. Uanset om du er en samler, med en masse fine ure, en entusiast, som gerne skifter ur i ny og næ, eller en førstegangskøber af et eksklusivt ur som vil gøre en drøm til virkelighed. Vi ønsker, at assistere og hjælpe dig igennem hele processen, samt opfylde dine behov og ønsker.

 

Ønsker du at købe et nyt ur?

Hvis du er på udkig efter et helt specielt ur, eller en af de mest populære modeller, garanterer vi at kunne skaffe det indenfor seks arbejdsdage og langt de fleste tilfælde indenfor 72 timer. Denne korte leveringstid, er det som gør os unikke og adskiller os fra de autoriseret forhandlere, som sjældent har mulighed for at levere dem på så kort tid.

 

Ønsker du at købe et brugt ur?

For at se nærmere på vores store og varierende udvalg af brugte ure, skal du blot kigge under vores sortiment. Vi giver gerne råd, information og sikkerhed for hvad man kan definere som et betydeligt køb. Når man er på udkig efter et brugt eksklusivt ur, har du sikkert stillet dig selv følgende spørgsmål: Kan jeg være sikker på at det brugte Breitling ur er ægte? Er det interessante Cartier ur jeg har set, blevet serviceret ordenligt? Er der garanti på et brugt Rolex ur? Disse spørgsmål er helt naturlige og med vores ekspertise kan vi besvare alle de spørgsmål og overvejelser du gør dig, når du vil købe et brugt ur.

Alt du skal gøre, er blot at udfylde vores formular, som du finder under sektionen "Bestilling". Send os en forespørgsel helt uforpligtende, også vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer, med informationer som for eksempel pris, leveringstid mv. eller ring til os indenfor vores åbningstider. Vores mål er at være en af de hurtigste, samt billigste forhandlere på det Skandinaviske marked og vi sidder derfor klar til at besvare dig.

 

Hvad sker der når jeg har bestilt uret?

Accepterer du vort tilbud, skal du være forberedt på at overføre depositum, som  er mellem 30-50% af urets pris. Bestillingen af det ønskede ur foretages først når depositummet er overført, eller når kredit bliver godkendt af lånegiver.

 

Vores sikkerhed til dig som kunde

Alle vores eksklusive ure er solgt fra autoriserede forhandlere, til enten privatpersoner eller ur-børser. Chrono Watch ApS er ikke autoriseret eller associeret med hverken Rolex, eller andre brands nævnt på hjemmesiden. Chrono Watch ApS er underlagt dansk købelov,  der udstedes faktura på samtlige køb, efter særlige danske momsregler. Til hvert køb af ure medfølger der World Wide GARANTI, med dens original boks, papirer, plastik og etiketter.

Adresse

Chrono Watch ApS

DK-2900 Hellerup
 

Kontakt

+45 51333333

info@chrono-watch.com

Tlf. Tider

Man - Fre : 10.00 - 18.00
Lør : Lukket
Søn : Lukket

Bank Info

Bank : Danske Bank

Reg. / Konto nr. : 3409 / 11882684

CVR nr. : DK20805498